Nak tahu bagaimana anda memilih si dia..?




Korang nak tahu tak apa sebab sebenar-benarnya, kamu..kamu dan kamu memilih seseorang yang special dalam hidup?
Just for fun je ye mende ni..mungkin hanya ramalam psikologi yang kadang kadang ada maksud tersurat dan tersirat yang kita tak tahu.
Jom tgk

Andaikata korang dan korang berada dalam situasi dibawah dan semuanya berlaku dgn serentak, apakah perkara pertama yang korang dan korang akan buat? Kirenya yang utama skali la…

1.Air mendidih kat dapur.
2. Air paip melimpah kat bilik air.
3. Bayi menangis.
4. Telefon berbunyi.
5. Ada orang ketuk pintu.


Bayangkan korang ade kat situasi di atas, confirm la kelam kabut kan. Tapi kita ni cuma ada 2 tgn dan 2 kaki. Pilih satu sahaja perkara yang PERTAMA korang akan buat jika kelima-lima kejadian berlaku SERENTAK.

Fikir fikirkan dan selamat beramal..eh,ape aku mengarut daaaa..heheh..
Dah abes fikir?



Fikir lagi.....



Sbb pilihan anda menggambarkan diri anda okeh!
Scroll bawah sket...



Dah abes fikir? Jom sama2 tgk apa jawapannya yek~hehehe


1. Kalau anda memilih untuk menutup air medidih : menandakan anda mementingkan keselamatan dan kebolehan 'si dia' untuk membimbing anda.

2. Kalau anda memilih untuk menutup pili air yang melimpah di bilik air: menandakan anda mementingkan kekayaan,wang ringgit dan harta.

3. Kalau anda memilih untuk memujuk bayi yang menangis : menandakan anda mementingkan cinta dan kasih sayang.

4. Kalau anda memilih untuk mengangkat telefon yang sedang berbunyi: menandakan anda mementingkan akhlak, budi bahasa dan perlakuan pasangan anda.

5. Kalau anda memilih untuk membuka pintu : menandakan anda mementingkan rupa paras, fizikal luaran dan personaliti pasangan anda.


So, mana satu sebenarnya pilihan korang? Ke takde dalam list?ekekkekek =p


*aku punye jawapan adalah no 4. Mungkin betul jugak kot psychology test ni..hehehhe



1 comment:

ang merida said...

no ttp nk no 1......!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget